БОЕЦ внесе сигнал в ЦИК срещу Бойко Борисов за „политическа

...
БОЕЦ внесе сигнал в ЦИК срещу Бойко Борисов за „политическа
Коментари Харесай

БОЕЦ: Сигнал до ЦИК срещу Бойко Борисов за политическа педофилия

БОЕЦ внесе сигнал в ЦИК против Бойко Борисов за „ политическа педофилия “ и потребление на деца в акцията! Това заяви водачът на организацията Георги Георгиев.
Днес, 06.07.2021г. Сдружение БОЕЦ внесе сигнали до ЦИК и Държавната организация за протекция на детето за едно от най-грозните и срамни феномени в българската политика – потребление на деца в предизборната агитация и пропаганда.

Прилагаме цялостният текст на Сигнала.
ЦИК са длъжни в 24 часов период да прегледат сигнала на БОЕЦ и да произнесат всъщност. Това е тест и дали в този състав на ЦИК има смяна, или още веднъж чугуненото болшинства на мафията има болшинство! Ще осведомяваме обществото за решението и отговора на институциите.

БОЕЦ формулираме термина " политическа педофилия " - срамно и нелегално потребление на деца в политическа и партийна агитация по време на предизборна акция за политически цели. Допълнителна тежест на това престъпление е, че децата даже не осъзнават, че с тях се злоупотребява и се нарушават техните права. Така се влияе на тяхната душeвност без да могат да се защитят.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР