Boeing 737 кацна в Орегон след загуба на панела във

...
Boeing 737 кацна в Орегон след загуба на панела във
Коментари Харесай

Boeing 737 кацна в Орегон след загуба на панел във въздуха

Boeing 737 кацна в Орегон след загуба на панела във въздуха. Външна част от фюзелажа на пътническия аероплан Boeing 737-800 на американската компания United Airlines се оказа изчезнала, откакто той кацна безвредно в Орегон.
Говорител на United Airlines съобщи, че полетът е превозвал 139 пасажери и шестима членове на екипажа и не е оповестена изключителна обстановка, защото няма индикации за вредите по време на полета.

„ Ние ще правим изчерпателен обзор на самолета и всички нужни поправки,

преди да се върне в употреба “, увериха от самолетната компания, добавяйки, че ще проведат и вътрешно следствие, с цел да схванат повода за случая.

Федералната авиационна администрация също сподели, че ще проверява.
Липсващият панел е бил от долната страна на самолета, където крилото се среща с тялото и тъкмо до колесника.
През януари панел, който запуши място, оставено за спомагателна спешна врата, взриви аероплан Boeing Max 9 във въздуха единствено минути след излитането на полет на Alaska Airlines от Портланд, оставяйки зейнала дупка и принуждавайки водачите да създадат спешно кацане.
Щепселът на вратата в последна сметка е открит в задния двор на гимназиален преподавател по физика в югозападен Портланд, дружно с други парчета от полета, разпръснати наоколо. Министерството на правораздаването е почнало наказателно следствие.
На 6 март изпарения, открити в кабината на полет на Boeing 737-800 на Alaska Airlines, предопределен за Финикс, накараха водачите да се върнат към летището в Портланд.

 

Източник: АП, BNO News /Превод: SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР