БНТ със специална програма в изборния ден. Следим гласуването в

...
БНТ със специална програма в изборния ден. Следим гласуването в
Коментари Харесай

БНТ със специална програма в изборния ден

БНТ със специфична стратегия в изборния ден. Следим гласуването в над 50 точки по света и у нас. Споделяме значимото в изключителните новинарски излъчвания. Ще ви покажем първите планирани резултати и реакциите на претендентите за 49-тия парламент. Повече от 15 часа ще следим онлайн по какъв начин гласоподават българите в страната и чужбина в специфичните излъчвания " Избори 2023 " . За първи път на най-важните въпроси ще дава отговор и изкуствен интелект.

Изборният ден по Българска национална телевизия 1 стартира 5 минути преди отварянето на секциите за гласоподаване. До 12:00 Георги Любенов, Христина Христова и Симеон Иванов и екипите на Българска национална телевизия ще ви покажат началото на изборния ден по какъв начин гласоподават политиците. А специфичните им посетители ще разясняват първите данни за изборната интензивност.

Всичко значимо " По-света и у нас " ще научавате от Нора Арсова в изключителните излъчвания от 7:00 до 10:00 часа. Началото на обедната емисия с Костадин Филипов е тъкмо в 12:00 часа. А след изключителните вести в 15:00 часа с Филипа Огнянова стартира " България избира " . Марияна Векилска и кореспондентите на публичната медия ще покажат какви са проблемите на хората в страната.

Какви са нарушаванията в деня на вота и първите прогнози на социолози и политолози гледайте от 16:30 часа " Избери в този момент " с Мая Костадинова. Централните вести " По света и у нас ", както постоянно в изборния ден, стартират в 18:00 часа. Водещ е Поли Златарева. " Вашият глас " с Добрина Чешмеджиева от най-голямото студио на Българска национална телевизия стартира в 18.40 часа.

" Имаме специфична апликация, която ще ни демонстрира в действително време с изкуствен интелект отговор на най-важните и най-трудните за отговаряне въпроси. Като да вземем за пример, може ли да има обединения, какви ще бъдат спечелилите. И всичко това, което е най-трудно да намерим като отговор в изборната вечер ", сподели Добрина Чешмеджиева - водещ на " Избори 2023: Вашият глас ".

Специални посетители ще бъдат артисти от сериалите на Българска национална телевизия " Вина " и " Войната на буквите " . Първите планирани резултати ще научите по Българска национална телевизия 1 от Аделина Радева и Бойко Василев .

" Нашите фенове знаят кой е първоизточникът и къде е най-хубавият модел за отразяване на изборни нощи. Ние ще имаме още веднъж най-бързите и най-подробни планирани резултати. Най-пълните и най-задълбочени мнения и несъмнено, героите на вечерта ", сподели Бойко Василев - водещ на " Избори 2023: Резултатът ".

Българска национална телевизия и този път залага на социолозите от " Галъп " и " Алфа Рисърч " .

" Ще имаме доста графики, които ще бъдат доста разнообразни и забавни, ще бъдат този път и спомагателните въпроси, които задаваме. По главните тематики, като да вземем за пример приходите, инфлацията, методът, по който живеем, и решенията които политиците оферират ", сподели Аделина Радева - водещ на " Избори 2023: Резултатът ".

" Споделяме значимото " по Българска национална телевизия 1 и на. Слушайте ни до момента в който сте в придвижване. Активирайте аудио онлайн в приложението bntnews .
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР