БНТ пуЩа крякащо недоразумение! Ми резил, беееее! Така изричгна срещу

...
БНТ пуЩа крякащо недоразумение! Ми резил, беееее! Така изричгна срещу
Коментари Харесай

Лияна Панделиева погна мастита журналистка!: БНТ пуЩа крякащо недоразумение! Ми резил, беееее!

БНТ пуЩа крякащо неразбирателство! Ми срам, беееее! Така изричгна против националната ни медия журналистката Лияна Панделиева за отразяването от Банско за Световна купа по ски на кореспондентът Ирина Цонева.

SafeNews разгласява поста на Панделиева без редакторска интервенция:

Ирина Цонева е най-известният екскуризант на Българска национална телевизия и без значение дали отпътува държавна делегация, някъде по света ще се организират срещи на високо икономическо, политическо или какво да е равнище, тя към този момент е отпътувала и от-ра-зя-ва. Но Ирина Цонева като сътрудник от Банско за Световна купа по ски е очевидна насмешка. Пременена с опънато по спортното ѝ тяло ски яке и каска, маскирана зад непрогледни черни очила, тя изясни с характерен хълцащ амломб по какъв начин одеве е карала по най-невероятните писти в целия свят (според нея и Ниагара е най-големият водопад в света).

То е ясно, че някак би трябвало да оправдае следващите екскурзионни командиравъчни за няколко дни в Банско. Но точно Българска национална телевизия би трябвало да прояви почитание и към спорта, и към феновете.

При цяла спортна редакция, при същински скиори в нея, трябваше да слушаме водопад от приповдигнати нелепости. Но като се има поради визията на Българска национална телевизия за вечерно шоу, що през деня Цонева да не приказва за ски от Световна купа? За мен е голяма чест да познавам персонално някои от най-изумителните ски спортисти. И когато България е хазаин на толкоз значимо спортно събитие, нямаше да пусна покритие по какъв начин Ути яде сланинка от месото, което е сготвил предната вечер. Иначе там са Тед Лигъти, който се пусна като форлойфер. Там е Тина Мазе. Но Българска национална телевизия пуЩа крякащо неразбирателство! Ми срам, беееее!

Още вести четете в категория Коментари.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР