БНТ придоби изключителните правата за телевизионно излъчване на Европейското първенство

...
БНТ придоби изключителните правата за телевизионно излъчване на Европейското първенство
Коментари Харесай

Официално: Ето коя телевизия ще излъчва Евро 2020

БНТ закупи изключителните правата за телевизионно лъчение на Европейското състезание по футбол през 2020 година От 12 юни до 12 юли 2020 година българските фенове ще имат опция да гледат срещите от 16-ото състезание на Стария континент, оповестява Блиц.

 

Както е известно, домакини ще бъдат 12 европейски града, а полуфиналите и финалът ще се играят на именития лондонски стадион  „ Уембли “.

Осминафиналите ще се проведат в Копенхаген, Букурещ, Амстердам, Дъблин, Билбао, Будапеща, Глазгоу и Лондон, а четвъртфиналите ще одобряват Мюнхен, Баку, Санкт Петербург и Рим. Първият мач на Европейското състезание през 2020 година ще се играе на „ Стадио Олимпико “ в италианската столица.

24-те отбора-участници на Евро 2020 ще станат ясни в идните квалификации, които стартират през март тази година. Българска национална телевизия ще излъчи най-интересните мачове и всички срещи на българския народен тим. Тимът на Петър Хубчев ще спори с Англия, Чехия, Черна гора и Косово за място на шампионата.

Идеята „ ЕВРО за Европа “ за образуване на Европейското футболно състезание в голям брой страни е на някогашния президент на УЕФА Мишел Платини, който я дефинира като „ сантиментално събитие “ в чест на 60-ата годишнина на европейските футболни шампионати.

Европейското състезание е най-значимото футболно съревнование на континента и Българска национална телевизия продължава традицията да предава мачовете от шампионата на територията на България.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 1 минута) Рейтинг: 545 | Одобрение: -935 РЕЗЬОМА НА НОВЕНАГА: ДЕЛЕВЕЗЕА ЕВРОБА ЖДЕ ИЗЛАДЖВА ЕВРОБЕИСГОДО ПРЕС 200-. www.negativnost.comОПИТ ДА БЪДА НАЙ-НЕХАРЕСВАНИЯТ КОМЕНТИРАЩ В ПЕТЕЛ.БГ  0  0 гарфилд (преди 3 минути) Рейтинг: 390 | Одобрение: 110 Това е доста добра вест. Напиши коментарИме:Коментар:
`` <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР