BMW ревизира модела си R 1250 RT. Повече от четири десетилетия

...
BMW ревизира модела си R 1250 RT. Повече от
четири десетилетия
Коментари Харесай

Новият BMW R 1250 RT e с много нова електроника - видео

BMW ревизира модела си R 1250 RT. Повече от четири десетилетия абревиатурата на BMW Motorrad „ RT “ е значи комфорт при дълги пътувания и динамично развлечение при каране по селски пътища в света на динамичните туристически мотоциклети. BMW сега предлага огромни промени и иновации в новия си R 1250 RT.

Както и преди, добре познатият двуцилиндров боксов мотор позволява удобно пътешестване и динамично задвижване. Той към момента има работен размер от 1,25 литра и мощност от 100 кВт / 136 к.с., даже при сегашното утвърждение на EU5. Поради технологията ShiftCam за смяна на времето на работа на клапаните и повдигането им от страната на входа, тя предлага превъзходна мощ в целия диапазон на оборотите на мотора, равномерен ход, както и отличен разход на гориво и излъчвания.

Вграденият общоприетоо динамичен контрол на сцеплението (DTC) е виновен за високото равнище на сигурност при шофиране посредством допустимо най-доброто сцепление. Новият общоприет режим на шофиране „ Еко “ поддържа възможно най-икономично ръководство на машината.



В последното си издание R 1250 RT е оборудван с новия изцяло интегриран ABS-Pro като стандарт. Това е спирачна система, при която предните и задните спирачки се задействат по едно и също време с двата лоста за ръчна и крачна спирачки.
Новите общоприети цялостен LED фарове осветяват пътя с несравнима ярка, ясна светлина. Новият фар с функционалност за въртене отива още една стъпка напред. Със специалното съоръжение "Адаптивни фарове " късите светлини на стандартния цялостен LED фар се връщат в кривата според от наклона.

А мотоциклетът предлага още повече като системата Dynamic Cruise Control (DCC), която автоматично контролира скоростта на движение, заложена от лидера. Динамично означава, че авансово избраната скорост се поддържа непрекъсната даже при шофиране по надолнище надолу. Ако спирачният резултат на мотора не е достатъчен за това, напълно интегрираната спирачка се активира автоматично, с цел да поддържа желаната скорост на придвижване непрекъсната.

Кокпитът на мотоциклета предлага як комфорт - новият R 1250 RT е оборудван с 10,25-инчов TFT пъстър екран с интегрирана навигация по карта и съгласуваност "2.0 ". С отлична четливост, ясна навигация в менюто и мощно интегрирана идея за работа, новият R 1250 RT е в челните редици на серийните мотоциклети. Новият 10,25-инчов цветен екран дава опция за първи път на мотоциклет да покаже навигационна карта в комбинацията от принадлежности и по този метод отпада необходимоста от допълнителен екран.

Едновременно с въвеждането на стандартната съгласуваност и навигационната карта, показана на дисплея, се предлага новото специално оборудване „ Комфортна телефония с удължена връзка за смарт телефон “. Смартфонът може безвредно да се съхранява в поделение за предпазване, което е предпазено от пръски вода и се вентилира от електрически вентилатор, а батерията му може да се поддържа в готовност за приложимост апостериори или чрез USB връзка. А с аудио системата 2.0 новият R 1250 RT предлага още по-интензивно звуково преживяване от предишната система.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР