BMW разпространи снимки и видео от изпитанията, които компанията провежда с прототипи

...
BMW разпространи снимки и видео от
изпитанията, които компанията провежда с
прототипи
Коментари Харесай

BMW тества електромобилите iX3, i4 и iNEXT в екстремни зимни условия

BMW популяризира фотоси и видео от изпитанията, които компанията организира с прототипи на напълно електрическите си автомобили iX3, i4 и iNEXT в зимния си тестови център в Ариеплог, подготвяйки колите за пазарното им лансиране през 2020 и 2021 година.

Първият от електромоболите- iX3, ще видим на пазара още през идната година, докато i4 и iNEXT ще бъдат стартирани през 2021, но компанията организира тестванията на трите машини по едно и също време, като екипът ги подлага на проби в изключително сурови климатични и пътни условия.

При появяването си на пазара, BMW iX3 ще дебютира с петото потомство на задвижващата технология BMW eDrive, като от баварската компания споделят, че колата ще разполага с извънредно мощен електрически мотор и високоволтов батериен блок с лидерски като параметри елементи.



Свободният пробег на BMW iX3 ще бъде над 400 километра, а за презавеждането на батериите му ще може да се използва система за бърз заряд (150 kW).

Според първичната информация, BMW i4, което ще се създава в завода на марката в Мюнхен, ще стъпи на пазара с автономност от над 600 километра, ще бъде в състояние да се форсира от 0 од 100 км/ч за около 4 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от над 200 км/ч.

Следващата гигантска стъпка както за електромобилите си, по този начин и за технологиите, BMW ще направи с iNEXT през 2021 година. Моделът, който ще се сглобява в комплекса на компанията в Динголфинг, ще предложи свободен пробег от над 600 километра и опция за осъществяване на пътувания в самостоятелен режим от Ниво 3.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР