BMW разкри подробности за новите си X5 M, X5 M Competition,

...
BMW разкри подробности за новите си X5 M, X5 M
Competition,
Коментари Харесай

BMW анонсира X5 M, X5 M Competition, X6 M и X6 M Competition

BMW разкри детайлности за новите си X5 M, X5 M Competition, X6 M и X6 M Competition, които повдигат летвата в сегмента на спортните SUV автомобили още по-високо.

По-скромните нови модификации- X5 M и X6 M, предоставят опция на собствениците си да разчитат на оптималната мощ от 600 конски сили и оптимален въртящ момент от 750 Нм, до момента в който Competition разновидностите им идват с внушителните 625 конски сили и 750 Нм.

Задвижващият елемент на четирите нови спортни SUV автомобила е 4.4-литров, V-образен, осемцилиндров M TwinPower Turbo, като специално за новото си приложение е с оптимизирани охладителни системи и в комбинация със спортна изпускателна система.



В оборудването на X5 M, X5 M Competition, X6 M и X6 M Competition са включени също така осемстепенна роботизирана предавателна кутия M Steptronic, умна система за задвижване на четирите колела M xDrive, адаптивно окачване с електронно уплавление на настройките, 21-цолови джанти начело и 22-цолови откъм гърба, композитни спирачни дискове и други.

По отношение на динамичността на пътя, от BMW анонсират, че X5 M Competition и X6 M Competition са в състояние да се ускорят от 0 до 100 км/ч за съответно 3.9 и 3.8 секунди, което е с 0.4 секунди по-добър резултат в съпоставяне с предходните им версии.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР