BMW разкри подробности за две специални версии на 5 Series

...
BMW разкри подробности за две специални версии на 5 Series
Коментари Харесай

BMW направи 5 Series Sedan и i5 специално за Китай

BMW разкри детайлности за две специфични версии на 5 Series Sedan и i5, създадени извънредно за китайските консуматори.

От BMW анонсират, че двата автомобила са основани особено съгласно упованията и условията на локалните консуматори, като се отличават от " общоприетите " си версии с удължено междуосие, изменени пропорции и характерни дизайн и стилистични детайли, крайната цел на които е постигането извънреден шир, комфорт и разкош за пасажерите на задните седалки.

" Новото BMW 5 Series Sedan и новото BMW i5 за Китай са основани на осмото потомство на най-успешния бизнес седан в света ", аносират от BMW. " Повече от 10 милиона автомобила BMW 5 Series са създадени от 1972 година насам. Популярността на BMW 5 Series продължава да пораства и в Китай, като към 530 000 автомобила от серията са доставени на китайски клиенти единствено от 2020 до 2022 година. Това прави BMW 5 Series Sedan пазарен водач в премиум сегмента на коли от горния междинен клас. От началото на произвеждане на локално равнище в Китай са продадени общо към два милиона бройки ".

По отношение на отличителните дизайн и стилистичните детайли при специфичните версии на 5 Series Sedan и i5 за Китай, от BMW споделят, че те са основани с ясния фокус върху потребностите на локалните консуматори и най-много младото потомство, които правят оценка вдъхновяващата харизма и самостоятелен нюх.

В интериора на колите има координирана светлинна индикация, а интериорът получава извънреден детайл под формата на цифра 5 с подсветка в задната част на купето. При електрическото i5, подсветката е синя и дискретно пулсираща по време на процеса по зареждането на батерията.

Интересен миг при двата специфични автомобила е консолидираното на (31.3-инча, 8К) екрана за пасажерите на задните седалки, прочут от напълно новото потомство на BMW 7 Series.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР