BMW пуска новото M2 по улиците и с това предлага

...
BMW пуска новото M2 по улиците и с това предлага
Коментари Харесай

Тръгва второто поколение на BMW M2

BMW пуска новото M2 по улиците и с това предлага типичното M показване в съсредоточена форма. С редови шестцилиндров мотор с мощ 338 кВт/460 к.с., опционална 6-степенна ръчна трансмисия и задвижване на задните колела, второто потомство на компактния състезателен автомобил с висока продуктивност е предопределено да съобщи чисто наслаждение от шофирането.

Компактните размери в композиция с технология за задвижване и шаси, приспособена от серията BMW M3/BMW M4, характеризират концепцията на автомобила, която е предопределена да помогне на новото издание на автомобила с две порти да реализира пъргавост и характерности на ръководство, които са лесни за ръководство даже на предел.

Първото усещане е спортно - типично за BMW. В предната част на автомобила огромна бъбрековидна решетка без рамки на BMW с хоризонтални ленти и низък въздухозаборник от три елементи с правоъгълни очертания обезпечават характерен M тип. Петте екстериорни лакови покрития, от които можете да избирате, включват извънредните разновидности Zandvoort blue неметалик и Toronto red metallic.

Като алтернатива се предлага M карбонов покрив, който понижава тежестта на автомобила с към шест кг. 6-степенна ръчна скоростна кутия също се предлага като алтернатива за преживяване в типичен жанр с изключително интензивно взаимоотношение сред лидера и автомобила. Тя освен поддържа състезателен жанр на шофиране с точно дефиниран ход на превключване, само че и с помощник за превключване, чийто надзор на скоростта на свързване обезпечава задействане на съединителя без превъртане след превключване на по-ниска предавка при прекъсване преди завои. Ако е належащо, асистентът за превключване може да бъде деактивиран в менюто M Setup.

С 8-степенната трансмисия M Steptronic, стилният спринтьор от Мюнхен спринтира от място до 100 км/ч за 4,1 секунди, а с 6-степенната механична скоростна кутия за 4,3 секунди. Ускорението от нула до 200 км/ч става за 13,5 секунди (автоматичната кутия) или 14,3 секунди (механичната кутия). Ограничението на оптималната скорост може да бъде вдигнато от 250 на 285 км/ч посредством избор на опционалния M Driver`s Package.

Новото BMW M2 има за цел да продължи традицията на моделите с компактни размери, основана през 1973 година с BMW 2002 turbo. Глобалният пазарен старт е през април 2023 година Автомобилът ще се създава дружно с новото BMW Серия 2 Купе в завода на BMW Group в Сан Луис Потоси, Мексико. Според производителя цените в Германия ще стартират от 72 800 евро. Голям лист с съоръжение приканва спортните почитатели да конфигурират самостоятелно BMW M2 според от портфейла си.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР