BMW официално стартира производството на новата 7 Series и електрическата

...
BMW официално стартира производството на новата 7 Series и електрическата
Коментари Харесай

BMW започна производството на новата „седмица“

BMW публично започва производството на новата 7 Series и електрическата i7, единствено няколко месеца след дебюта на колата. Луксозната лимузина ще се създава в завода в град Динголфинг и споделя поточна линия с 4 Series, 5 Series, 6 Series, 8 Series и електрическото iX. Фабриката е една от над 30 с които BMW разполага в Европа и годишно създава близо 250 хиляди автомобила от всички модели.
`BMW

Подготовката за производството на флагманската лимузина включва инвестиция от над 300 милиона евро. BMW употребява затварянето на завода по време на пандемията и съумя да преработи индустриалните линии за началото на произвеждане на 7 Series и i7. От компанията са построили напълно нови структури, вместо да усъвършенстват актуалните, спестявайки запаси.
`BMW

След произвеждането на първите екземпляри, които ще служат за представителствата на марката по целия свят, BMW ще стартира да сглобява и потребителски коли. Първите доставки на такива се чака да се случат през тази есен, а дотогава може да видите извънредното показване на лимузината в страната ни, което имахме достойнството да посетим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР