BMW обяви, че през септември, в завода на компанията в Динголфинг,

...
BMW обяви, че през септември, в завода на
компанията в Динголфинг,
Коментари Харесай

BMW 8 Series със специална Golden Thunder Edition серия от септември

BMW разгласи, че през септември, в завода на компанията в Динголфинг, ще започне производството на специфичната серия Golden Thunder Edition на 8 Series.

BMW 8 Series Golden Thunder Edition ще се отличава от стандартните представители на осмата серия с редица дизайн детайли и специални приложения по екстериора и интериора, които имат за задача да демонстрират опциите за персонализация, които предлага марката.

Серията Golden Thunder Edition ще бъде налична и за трите купе версии на BMW 8 Series- 8 Series Coupe, 8 Series Convertible и 8 Series Gran Coupe, и за модификациите от 840i и 840d xDrive, до M850i xDrive, като в общоприетото съоръжение на автомобилите е включен M състезателен пакет.

Основен детайл при 8 Series Golden Thunder Edition са цветовото осъществяване на купето в Sapphire Black или Frozen Black и златните акценти, в това число капаците на външните огледала, задния спойлер и 20-цоловите спортни джанти със своен дизайн, зад които се виждат черните спирачни апарати.

Контрастното цветово осъществяване е продължено и в интериора на автомобила, където откриваме черен Individual Merino кожен салон, специфична бродировка Edition Golden Thunder на предните подглавници, BMW Individual Alcantara Anthracite таван, CraftedClarity стъклени детайли и Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound аудиосистема.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР