BMW Group обяви, че вчера в завода на компанията San

...
BMW Group обяви, че вчера в завода на компанията San
Коментари Харесай

BMW стартира производството на новото M2

BMW Group разгласи, че през вчерашния ден в завода на компанията San Luis Potosí Plant в Мексико, е почнало серийното производството на новото потомство на суперспортното M2, като сглобяваните на локално равнище коли ще бъдат предопределени за световния пазар на баварския колос.

" Благодарение на извънредно гъвкавия дизайн на нашия цех, както и непрекъснатите вложения в инфраструктура и развиване на гении, които вършим от началото на нашата активност, през днешния ден успяхме да се присъединим към определената група от фабрики, които създават транспортни средства от дивизия М посредством осъществяване на минимални модификации ", показа Харалд Готче, президент и изпълнителен шеф на BMW Group Planta San Luis Potosí.

e изпълнено с редови шестцилиндров мотор с оптималната мощ от 460 конски сили, опция за поръчка с опционалната шестстепеннна механична скоростна кутия.

С наличната осемстепенната M Steptronic трансмисия, новото M2 дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.1 сек, а във версията си с механична кутия за класическото ускоряване са нужни 4.3 сек.

Ускорението от 0 до 200 км/ч лишава 13.5 секунди, а с предлаганият като в допълнение съоръжение M Driver’s Package ограничаването на оптималната скорост на новото BMW M2 може да бъде изместено от 250 до 285 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР