BMW Group обяви, че съвместно с AirConsole, поставят началото на

...
BMW Group обяви, че съвместно с AirConsole, поставят началото на
Коментари Харесай

BMW Group и AirConsole предизвикват гейм-разработчиците

BMW Group разгласи, че взаимно с AirConsole, слагат началото на конкурс за създаването на игри, основани особено за консолидиране на борда на автомобилна инфо-комуникационна и мултимедийна система.

Новата самодейност на BMW Group и AirConsole, която ще бъде обявена в детайлности по време на Game Developer Conference (GDC, 20-24 март) в Сан Франциско, дава опция на заинтригуваните разработчици на игри да подадат своите поръчки, под формата на хрумвания и концептуални версии, до 8 юни тази година.

След асортимент, BMW Group и AirConsole ще изберат четирите най-хубави ще получат дотация от 5000 евро за създаването на функционален първообраз на играта. При утвърждение и на прототипната версия, AirConsole ще поеме всички разноски по реализирането на плана и ще добави новото заглавие в своята онлайн облачна платформа.

" Това съревнование е отлична опция за разработчиците на игри да работят взаимно с AirConsole по основаването на увлекателно игрово преживяване особено за коли ", разяснява Стефан Буц, вицепрезидент на подразделението Развлечение и Приложения на BMW Group Development. " Искаме да предложим на нашите клиенти първокласно развлекателно преживяване и игрите са тъкмо това ".

" Употребата на мобилните телефони като контролери в автомобила прави играта налична и занимателна за всички, изключително когато се има поради това, че не всеки има гейм-контролер, и че играенето, непосредствено на екрана на автомобила, уморява ръката много бързо ", споделя Анти Макконен, шеф на подразделението Игри на AirConsole.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР