BMW Group обяви, че първите автомобили на марките BMW и

...
BMW Group обяви, че първите автомобили на марките BMW и
Коментари Харесай

Първите коли на BMW и MINI с изцяло веган интериор идват догодина

BMW Group разгласи, че първите коли на марките BMW и MINI, осъществяване с напълно веган интериор, ще бъдат стартирани на пазара през след0ващата година.

По отношение на самодейността си, от баварската група разясняват, че устойчивостта в автомобилното произвеждане посредством новаторски материали на биологична основа ще заместят суровините от скотски генезис и че замяната на естествената кожа ще докара до 85% понижение в CO2 излъчванията за произвеждане.

От BMW Group споделят още, че въвеждането в продажба на 100% веган осъществяване на интериорите на нейните коли е реализирано вследствие на създаването на новаторски материали, предлагащи и разполагащи с наподобяващи естествената кожа свойства и чувство.

Сред най-големите провокации са били материалите, употребявани за тапицерия на кормилата, които би трябвало да дават отговор на строги и взискателни условия когато става въпрос за чувство, премиум лъчение и износоустойчивост.

Чрез въвеждането на новаторските си материали, продуктите на BMW и MINI ще получат интериори, които са осъществяване с по-малко от 1% скотски генезис, като използването им ще бъде лимитирана извънредно до зони и детайли, които остават невидими за окото, като съставки на боята, добавки за еластомери и пчелен восък като флюс.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР