BMW Group обяви, че от средата на следващата година, електромобилите

...
BMW Group обяви, че от средата на следващата година, електромобилите
Коментари Харесай

Край на приложенията и картите: Електромобилите на BMW Group с функция Plug & Charge

BMW Group разгласи, че от средата на идната година, електрическите автомобили на компанията ще могат да бъдат презареждани без нужда от използването на приложения за мобилни телефони или авансово регистрирани карти за идентификация.

Новата функционалност се назовава Multi Contract Plug&Charge и тя разрешава на потребителите да разчитат на директна връзка сред зарядната станция и автомобила за стартирането и таксуването на зареждането.

От BMW Group споделят, че новаторската функционалност Plug & Charge ще бъде въведена в приложимост точно от нея, като ще сплоти като услуги обществени зарядни мрежи, данните за които лидерът ще би трябвало да вкара за следваща автоматизирана верификация и приложимост.

Като едно от главните преимущества на новата функционалност, от BMW Group показват елиминирането на нужда от интернет връзка за стартирането на процеса по зареждането, което е от извънредно значимо значение изключително когато зарядната станция се намира в под земята паркинг.

BMW Group ще показва Multi Contract Plug&Charge за първи път през днешния ден, по време на Intercharge Network Conference в Берлин.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР