BMW Group обяви, че компанията, в лицето на марките си BMW

...
BMW Group обяви, че компанията, в лицето на
марките си BMW
Коментари Харесай

BMW Group с интеграция на Amazon Alexa

BMW Group разгласи, че компанията, в лицето на марките си BMW и MINI ще започне предлагането на услугите на виртуалния асистент Alexa на колоса Amazon. Новата функционалност ще бъде налична от средата на идната година във всички модели на двете компании, като пилотно тя ще бъде налична за потребителите в Съединени американски щати, Великобритания и Германия.

Благодарение на облачното си базиране и функционалността си за гласово управление и комуникиране, както и на предлаганите от BMW Group интегрирани карти за достъп до интернет, Amazon Alexa дава възможност на потребителите да получават разнородна информация без необходимост от използването на мобилен телефон или вторично устройство.

“със стъпката по консолидираното на Alexa в нашите коли от средата на следващата година, BMW и MINI ще придобият още по-съществено значение за дигиталния свят на нашите клиенти ”, разяснява Дитер Мей, старши вицепрезидент на подразделението Digital Services and Business Models на BMW Group. “Гласовият надзор, който стана част от колите на BMW Group преди много години, в този момент ще бъде надграден с функционалности като прибавим и дигитална екосистема, която ще разкрие нови благоприятни условия, от които нашите клиенти ще могат да се възползват бърдо, лесно и безвредно от своята кола ”.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР