BMW Group обяви, че компанията ще инвестира 1.7 млрд щатски

...
BMW Group обяви, че компанията ще инвестира 1.7 млрд щатски
Коментари Харесай

BMW Group инвестира 1.7 млрд долара в електрическото си бъдеще в САЩ

BMW Group разгласи, че компанията ще влага 1.7 млрд щатски $ за подготовката и развиването на индустриалните си благоприятни условия на електрически автомобили в Страната на неограничените благоприятни условия.

Според анонса на BMW Group, 1 млрд от плануванаъа инвестиция ще бъдат предопределени за индустриалното оборудване на групата в Спартанбърг (Plant Spartanburg). Средствата ще бъдат предопределени за подготовка на завода за производството на нови напълно електрически коли.

Очакванията на групата са за производството на най-малко 6 напълно електрически пазарни оферти от X фамилията на BMW на локално равнище до 2030 година.

Останалите 700 млн щатски $ ще бъдат ориентирани към построяването на нов батериен цех, съединените в който кафези ще бъдат употребявани за бъдещите електрически автомобили на BMW.

" В продължение на десетилетия, Plant Spartanburg е крайъгълен камък на световния триумф на BMW Group. Домът на моделите BMW X, които са толкоз известни по целия свят ", разяснява Оливер Ципсе, ръководител на BMW Group. " В бъдеще, той ще бъде и главен мотор за нашата тактика за електрификация и ние ще произвеждаме тук минимум шест изцяло електрически модела BMW X до 2030 г ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР