BMW Group обяви, че днес, в завода BMW Manufacturing на

...
BMW Group обяви, че днес, в завода BMW Manufacturing на
Коментари Харесай

BMW стартира серийното производство на XM

BMW Group разгласи, че през днешния ден, в завода BMW Manufacturing на BMW Group в Спартанбърг, Южна Каролина, е почнало серийното произвеждане на напълно новото пазарно предложение на баварската компания- XM. Моделът, първите доставки към дилърските центрове на което ще бъдат осъществени напролет на идната година, се създава на една поточна линия дружно с X5, X6 и X7.

е първи по рода си първокласен суперспортен автомобил с електрифицирано задвижване, част от портфолиото на спортното поделение BMW M.

PHEV хибридната му система е изпълнена с V-образен, осемцилиндров мотор и електромотор, като общата налична оптималната мощ е 653 конски сили, а оптималният въртящ миг доближава 800 Нм.

XM дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 4.3 секунди, оптималната скорост на придвижване и свободен пробег в 100% електрически режим от надлежно до 140 км/ч и до 88 километра.



От BMW Group споделят, че съществени пазари на оборудваният със зареждаема (PHEV) хибридна задвижваща система XM се чакат да бъдат Съединените Американски Щати, Китай и Близкия Изток.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР