BMW Group и Tata Technologies обявиха, че двете компании поставят

...
BMW Group и Tata Technologies обявиха, че двете компании поставят
Коментари Харесай

BMW Group и Tata Technologies обявиха ново софтуерно сътрудничество

BMW Group и Tata Technologies оповестиха, че двете компании слагат началото на нов венчър, който ще работи в региона на автомобилния програмен продукт, включително SDV (software-defined vehicle) решения, които ще бъдат употребявани в първокласните коли на BMW Group.

" В автомобилния програмен продукт, фокусът ще бъде върху самостоятелното ръководство, информационно-мултимедийните и цифровите услуги ", се споделя в общото изказване на BMW Group и Tata Technologies.

" В бизнес ИТ, акцентът ще бъде върху дигитализацията и автоматизацията на създаването, производството и продажбите на артикули. От самото начало на това взаимно дружество 100 подготвени и опитни експерти от TATA Technologies ще обезпечат постоянен и неотложен принос към софтуерните планове. Венчърът евентуално ще нарасне бързо до четирицифрено число през идващите години ", се споделя още в анонса на двете компании, като те допълват, че взаимната самодейност показва споделената визия на двете страни във връзка с нововъведението и върховите достижения в автомобилното инженерство и цифровите решения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР