+++ BMW Group Design представя холистична визия за бъдещето на

...
+++ BMW Group Design представя холистична визия за бъдещето на
Коментари Харесай

FUTURE OF JOY by BMW Design – да изпиташ Neue Klasse с всичките си сетива.

+++ BMW Group Design показва холистична визия за бъдещето на дизайнерската седмица в Милано
+++ Поглед към изобретателния развой на основаването на BMW Vision Neue Klasse и на BMW Vision Neue Klasse X

„ FUTURE OF JOY “ е името на презентацията на BMW Group Design на Salone del Mobile 2024 в Милано. Фокусът е подложен върху Neue Klasse и нейното значение за дизайна на марката BMW.

„ Neue Klasse съставлява идващото потомство коли на марката BMW с техните основни характерности „ електрически, цифрови, кръгови “, споделя Адриан ван Хойдонк, началник на BMW Group Design. „ То е Game Changer за цялата компания. Тази смяна е изключително забележима в дизайна. Било то посредством сливането на аналоговото и цифровото, новите материали на биологична основа или монолитния дизайнерски език, сведен до най-важното. “

„ FUTURE OF JOY “ by BMW Design показва работна среда, в която дизайнерите на BMW създават тези пионерски решения за електрическата, цифровата и кръговата подвижност на утрешния ден. Посетителите получават визия за новата дизайнерска тактика и развойния развой на на двата визионерски автомобила и могат да видят, чуят, усетят, вкусят и помиришат Neue Klasse.

Навлизане в една нова дизайнерска епоха

Амбицията за основаване на софтуерно превъзходни артикули и в това време на прочувствени прекарвания, които се концентрират върху хората, е поредно отразена в изложбата. Входният портал, който приветства посетителите с другарски флорален дизайн, е вратата към един нов свят. Колонадата дава аспект към BMW Vision Neue Klasse още от улицата. С изискан тон и мирис, порталът неотложно притегля посетителите в метода на живот на едно оптимистично и вдъхновяващо бъдеще. Това е осезаемо посредством BMW Vision Neue Klasse, което е показано на публиката в центъра на вътрешния двор в новия дизайнерски език на BMW - явен, грациозен и вечен. Атриумът е въплъщение на място за среща, ентусиазъм и размисъл.

При прекосяване в интериора на ревюто „ FUTURE OF JOY “ by BMW Design, посетителят навлиза в по-топъл свят на цветове в жълти и оранжеви тонове. По време на пътешестване през другите дизайнерски дисциплини на интериора и екстериора, дизайна на цветовете и материалите, както и дизайна на потребителския интерфейс и звука, той открива по какъв начин разграничените по-рано категории се сливат една в друга и дружно основават холистично потребителско преживяване. Светлинна графика се заиграва с цветовите концепции на двата визионерски автомобила: жълта за BMW Vision Neue Klasse и оранжева за BMW Vision Neue Klasse X. Матовият сребрист таван на помещението посредством отблясъци основава чувство за безкрайна повърхнина и символизира хармонията сред хората и технологиите. Устойчивите модели на цветове и материали, творби на изкуството в работния и дизайнерски развой и мултимедийни презентации разрешават на посетителите с положителна лекост да се потопят в светоусещането на BMW Vision Neue Klasse.
„ FUTURE OF JOY “ by BMW Design ще бъде отворено от 16 до 21 април в границите на Salone del Mobile и ще бъде отворено за гости сред 10 и 19 часа в House of BMW на улица Монте Наполеоне 12 в Милано.

Salone del Mobile – място за креативен продан

За дизайнерския екип на BMW Group панаирът на дизайна в Милано е един от главните източници на ентусиазъм и платформи за продан с други дизайнери и изобретателни персони от региона на модата, изкуството и архитектурата. Холгер Хампф, началник на BMW Group Designworks, и Алис Роусторн, дизайнерски критик и съосновател на Design Emergency, разискаха тематиката „ Дизайнът като ускорител на смяната “ при откриването на Salone del Mobile в House of BMW. Запис на диалога за ролята на дизайна като създател на бъдещето може да се види на www.designboom.com.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР