BMW анонсира специална бронирана версия на 7 Series, в това

...
BMW анонсира специална бронирана версия на 7 Series, в това
Коментари Харесай

BMW представи бронирана версия на 7 Series

BMW анонсира специфична бронирана версия на 7 Series, включително и за напълно електрическото i7, за която споделят, че комбинира ненадмината идея за отбрана с изключителни равнища на комфорт и шир, високотехнологично съоръжение и лидерска динамичност.

BMW i7 Protection се трансформира в първи по рода си напълно електрически брониран първокласен автомобил, като от баварската компания споделят, че сходно на 7 Series Protection, електрическият автомобил дава отговор на стандарта VR9 за отбрана при нахлуване с огнестрелни оръжия и експлозиви.

Стъклата на двата автомобила, които ще се създават в BMW Group Plant Dingolfing, покриват и класификацията VPAM 10, която е най-високата в света на бронираните коли за цивилна приложимост. При предпочитание от страна на клиентите, от BMW оферират и ъпгрейд на цялото купе на 7 Series Protection и i7 Protection до VPAM 10.

BMW ще показа 7 Series Protection и i7 Protection за първи път пред аудитория по време на интернационалното ревю IAA Mobility 2023 в Мюнхен при започване на септември, а първите доставки ще бъдат осъществени през декември.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР