БМВ и ситроен дадоха старт на брояча за катастрофи, провокирани ...

БМВ и ситроен дадоха старт на брояча за катастрофи, провокирани

Задръстванията в Кючука: Броячът за нарушения и катастрофи з...

БМВ и ситроен дадоха старт на брояча за произшествия, предизвикани от ремонтните действия в " Кючук Париж ". Около 10 часа през вчерашния ден двете возила се сблъскаха челно на ул. " Скопие ". Ударът е бил много мощен и е стреснал както минувачи, по този начин и живеещите наоколо. От фотоси, изпратени до екипа на " Марица ", стана явно, че блъснатите коли ще отидат за скрап. За благополучие, при случая нямаше потърпевши. Няколко часа продължи разчистването на счупени при удара елементи, както и повдигането на ударените коли. Катастрофата се оказа двоен капан, поради, че в непосредственост стартираха ремонтни действия. 

Очевидци настояват, че повода за конфликта е, че единият водач опитал да избегне задръстването и тръгнал по ул. " Скопие ". Там обаче се срещнал челно с различен, който имал същите планове.

Заради тапите и ремонтните действия заран и вечер в час пик на невралгичните точки ще дежурят патрули, оповестиха за " Марица " от пловдивската полиция. Тяхната задача там ще е както да улесняват в някаква степен напредването на колите, по този начин и да наблюдават за груби и животозастрашаващи нарушавания. Полицейските патрули ще стоят, до момента в който утринната или следобедно-вечерната запушалка се разсее.

Източник: marica.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg