Блусдивата Бет Харт ще пее отново за българската публика на

...
Блусдивата Бет Харт ще пее отново за българската публика на
Коментари Харесай

Рок звездата Бет Харт застава на българска сцена на 10 декември

Блусдивата Бет Харт ще пее още веднъж за българската аудитория на 10 декември в столичната зала Арена Армеец, оповестиха за Българска телеграфна агенция уредниците. Нейният първи концерт у нас бе през декември 2018 година в зала 1 на НДК.

 
На концертите си тя се раздава до дъно, пее, свири на пианото, танцува, споделя истории, има необикновен й глас и интерпретаторски качества, неналожителен метод да се показва на сцената, напомнят продуцентите. Според тях тя основава особена фамилиарност , че всеки фен да може да се почувства уединено с нея и с прелестната й музика. Световното й турне продължава да пораства с нови и нови дати, допълват уредниците.
 
Бет Харт търси нови и нови благоприятни условия за изява . На сцената се появява в разнообразни колаборации - работи с най-големите имена в музиката и раздрусва стените на концертните зали с прославения си глас с медена дрезгавина. Списанието Blues Magazine назова Бет Харт " ненадминатата рок звезда ".
 Бет Харт БГНЕС
Бет е вокалистка на китаристи като Джо Бонамаса , Джеф Бек и Слеш. За неповторимия й тембър вестник " Таймс " написа, че нещо извънредно, а " Гардиан " възхвали нейните " дръзки, замислени и ядосани " осъществявания , означават уредниците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР