Блондинка с едва 2-годишен опит в обществената медия пое Радио

...
Блондинка с едва 2-годишен опит в обществената медия пое Радио
Коментари Харесай

Блондинка с 2 години опит стана шеф на Радио София

Блондинка с едвам 2-годишен опит в публичната медия пое Радио София. Роселина Петкова е новият шеф на радиото, като тя поема позицията, която заемаше актуалният шеф на Българското национално радио Светослав Костов.

Роселина Петкова е родена на 10 октомври 1991 година Завършва „ Социология” в Нов български университет. Има опит като кореспондент, редактор, продуцент на настоящи излъчвания и водещ на вести в разнообразни медии, написа в формалната й биография. „ Работила е в осведомителни организации и радиа, била е лице на новините на една от водещите малките екрани в България. Завършила е Master Class образования на „ The Guardian” в Лондон, Англия “, акцентира самата Петкова. Всъщност стартът на кариерата й е едвам преди няколко години като общовойскови кореспондент в организацията на починалия Красимир Узунов „ Фокус “, а по-късно се трансферира за малко в ТВ „ Европа “, откъдето кацна в БНР преди по-малко от 2 години.

Роселина Петкова е създател и водещ на рубриката „ Еспресо с Роси “ в утринния блок на Радио София. Познава екипа на медията, който дефинира като „ образец за хора, които имат хрумвания, знаят по какъв начин и желаят да работят. “ Петкова ще работи за надграждане на стабилната основа в Радио София с нови хрумвания, насочени към младежите в столицата, до които да доближи посредством радиоефира и обществените мрежи, пишат от радиото.

Източник: mignews.info
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР