Блокираха Пловдив! Избягаха въоръжени затворници СНИМКИ Издирваният Пелов извършил брутално

...
Блокираха Пловдив! Избягаха въоръжени затворници СНИМКИ Издирваният Пелов извършил брутално
Коментари Харесай

Министър Радев: Пелов щеше да избяга още миналата година

Блокираха Пловдив! Избягаха въоръжени пандизчии СНИМКИ Издирваният Пелов направил брутално ликвидиране в Пловдив Ето какво описа чистачката, подгонила двамата нарушители Ето по какъв начин беглецът Пелов е убивал в Пловдив Заваляха оставки след бягството на двамата рецидивисти

" Пелов може би е щял да избяга предходната година, в случай че не бяхме подали сигнал. Бягството му може би е било предотвратено предходната година ". Така вътрешният министър Валентин Радев разяснява обстоятелството, че Министерство на вътрешните работи още от 2017-а е имало информация за планувано бягство на един от двамата рецидивисти - Владимир Пелов и Радослав Колев.

" Дали сме съответната информация на пандиза и те може би са предотвратили бягството му предходната година. Може би другояче е щял да избяга тогава ", заяви той за " Здравей, България ". 

Той разясни, че задачата на министерството на вътрешните работи единствено да подаде сигнала към затворническите управляващи. 

Относно изказванията, че единствено една чистачка е пробвала да спре бягството на двамата рецидивисти, Радев съобщи:  " Не е по този начин с тази чистачка. Всички по този начин го казвате. Има и един обществен служащ. Той е чиновник на пандиза и се е затичал след тях. Те са стреляли против него. Чистачката не е осъзнавала какво се случва. Жената е желала да види и тя, тъй като не е повярвала какво се случва ". 

Според него повишението на заплатите на надзирателите ще спомогне за преустановяване на корупцията и наемане на по-качествени чиновници, 

На фона на случая отпреди няколко седмици, когато цял аероплан с пасажери от Париж мина граничния пункт на Летище София без инспекция, Радев съобщи:  " Няма да си давам оценка дали се оправяме или не. Оценките са дадени от нашите сътрудници. Те споделят, че се оправяме повече от добре ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР