Блокчейнкомпанията Jarvis разработва в България революционно приложение, предлагащо широк спектър

...
Блокчейнкомпанията Jarvis разработва в България революционно приложение, предлагащо широк спектър
Коментари Харесай

В България се разработва иновативна платформа за обмен на всички видове финансови инструменти


Блокчейнкомпанията Jarvis създава в България революционно приложение, предлагащо необятен набор от трейдинг благоприятни условия на своите консуматори. Компанията разгласи своето ICO преди броени дни, а платформата ще проработи през първото тримесечие на идната година.

Проблемът с централизираните приложения

„ Една от най-често срещаните рецензии по адрес на централизирания продан, е неналичието на надзор над средствата (заедно с тяхната безопасност). Съществуват и други, по-идеологически рецензии, като пристрастеност към цензура. Но за мен има още един проблем: прекарването на потребителя в централизирана екосистема е злополучие. Потребителското прекарване в децентрализираните приложения е доста неприятно, само че това може да се промени. Вековната централизирана екосистема обаче не може “, разяснява Паскал Таларида, CEO на Jarvis.

„ Централизирането изисква друг профил за всяко приложение. Независимо какъв брой high-tech са тези оферти, те не кореспондират между тях: липсват оперативна съгласуемост. Не можем да купуваме акции, предлагани на Robinhood, от сметка на Revolut; нито можем да използваме заем, с цел да купим тв приемник от Amazon през Зопа; нито да залагате футболни мачове с Betclick от Coinbase. Тези приложения дават огромна стойност на потребителите си и никой в никакъв случай няма да подлага на критика потребителското прекарване при тях. Но защото те изискват голям брой сметки и не могат да споделят между тях, целият потребителски опит е неприятен. Невъзможно е да си представим едно централизирано приложение, сплотяващо всички скъпи оферти на тези приложения. Очаква се тази обстановка в никакъв случай да не се промени. Нещата биха били разнообразни, в случай че тези приложения бяха децентрализирани “, добавя още той.

Решението – Jarvis Exchange

Децентрализираният метод допуска, че екосистемата е построена към потребителя. В този случай би било допустимо гореспоменатите приложения да споделят една и съща потребителска сметка, тъй че потребителите да имат достъп до услугите на тези огромни приложения, от една платформа и един депозит. „ Както може би сте разбрали, това е, което построяваме с Jarvis: гръбнак, който разрешава на приложения и dapps, локални и външни услуги да бъдат налични и оперативно съвместими посредством един единствен акаунт: вашия портфейл. Таке получавате собствен личен децентрализиран финансов хъб, употребявайки рамката на Jarvis. Тази рамка разрешава да ръководството на активи по централизиран или децентрализиран метод, с цел да имат потребителите достъп до търговията с фиат, крипто, акции, търговия с валута и CFD и необятна гама DApps. Активите могат да се употребяват като средство за замяна, заплащане или като поръчителство и могат да бъдат отпускани на заем или да бъдат взети назаем “, изяснява господин Таларида.

Jarvis е предопределен да обезпечи прекарване, от което всеки може да извлече изгода. Включва AI с умения за диалог, откъдето произлиза и името Jarvis. Този изкуствен интелект може да не допусне потребителите да вършат неточности, да дава отговор на въпросите им, да им оказва помощ да вземат по-добри решения и да ги улесни по време на потреблението на платформата.

Развитието на плана и опциите за включване в другите sale етапи, можете да следите на https://www.jarvis.exchange/
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР