Блогър на име Бен, подвизаващ се в социалната мрежа YouTube

...
Блогър на име Бен, подвизаващ се в социалната мрежа YouTube
Коментари Харесай

Съкровище или боклуцив изоставен гараж: Откриха коли на стойност €1 121 815

Блогър на име Бен, подвизаващ се в обществената мрежа YouTube и неговият другар Еран от Уинчестър (Великобритания) вземат решение да влязат в изоставена от няколко години постройка. Именно в нея и по-конкретно в гаража ѝ момчетата откриват богатство: парк от прототипи на спортни коли, типичен коли, редки спорткари, както и дървени модели коли и доста елементи за мотоциклети.

Бен ръководи канал в YouTube, наименуван Lost Adventures, и е ясно, че се е подготвил за " екскурзията ", като не си е не запомнил камерата. " Абсолютно необикновено място, в никакъв случай не сте виждали или няма да видите такива коли на пътя и желая да ги покажа! " споделя под видеото Бен.

Сред находките са коли, като необичаен Bristol Bullet, Bentley Continental Flying Spur, такси Beardmore от 1957 година... Има и прототипи на Bristol Fighter от 1982 година, автомобил в жанр Bentley с глинени и дървени колела... В гаража има общо 15 коли. От видеото се вижда, че всички те са покрити с пълен пласт прахуляк.

Находката е благосъстоятелност на Bristol Cars, последният самостоятелен английски авто производител, който банкрутира през май тази година по време на изолацията. По-интересното е, че представител на компанията съобщи, че колите нямат никаква стойност и ги назова " отпадъци ".

Не по този начин счита обаче Дейвид Флетчър, оценител в Wyles Hardy & Co, един от търговците, който управлява активите на компанията. Той съобщи, че 15-те автомобила, съхранявани в подземното оборудване, могат да бъдат продадени за към милион лири (в евро - 1 121 815).



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР