Блогър, използващ името Gibo Baby, обяви дете от Пазарджик за

...
Блогър, използващ името Gibo Baby, обяви дете от Пазарджик за
Коментари Харесай

Блогър открадна снимка на чуждо дете и го обяви за загинало

Блогър, употребяващ името Gibo Baby, разгласи дете от Пазарджик за починало в случай, с цел да търси известност в обществените мрежи. Измамникът е употребил фотография, направена от бащата на момиченцето, който е един от известните фотографи в града. От през днешния ден прокуратурата стартира следствие по случая, заяви БНР.

В обявата блогърът трагично изяснява по какъв начин детето, което твърди, че е негово, е било блъснато от кола на връщане от тренировки по плуване и е умряло в болничното заведение, а водачът е избягал. На феновете си блогърът дава обещание още детайлности за мнимия случай.

Близки на момиченцето инцидентно виждат фотографията му и алармират бащата Стоян Георгиев.

" В момента, който отворих фотографията и видях, че в действителност това е моето дете, изпаднах в потрес. Даже беше оповестено, че така наречен блогър ще прави лайф и ще изяснява случката по какъв начин са му блъснали детето, което на фотографията не е негово, а мое ", изяснява бащата.

Най-вероятно задачата на блогъра, в чийто профил написа, че е комедиен артист и рапър, е била да натрупа лайкове и съчувствие.

" Няма подобен случай с щерка ми. Явно търси известност в Инстаграм. Доколкото разбрах и от Лясковец, той е правил и предходни гафове в интернет ", добави Стоян Георгиев.

Семейството е подало сигнал в полицията и в прокуратурата. Случаят е стихотворец и от отдел " Киберпрестъпност ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР