Близо три години след раздялата с Анджелина Джоли, Брад Пит

...
Близо три години след раздялата с Анджелина Джоли, Брад Пит
Коментари Харесай

Между Брад Пит и сина му Мадокс връзката e трудна

Близо три години след раздялата с Анджелина Джоли, Брад Пит към момента се бори да има добра връзка с най-големия си наследник Мадокс .

Шумният бракоразвод на Брад Пит и Анджелина Джоли нанесе съществени вреди. Близо три години след раздялата на двойката, източник съобщи пред „ Us Weekly “, че 55-годишният артист към момента се бори да има мирни връзки с 18-годишния си наследник Мадокс. През септември 2016 година, когато сред Брад и Анджелина избухна спор в частния им аероплан, до момента в който се връщаха от Франция, най-големият наследник се намеси сред родителите си, с цел да отбрани майка си. Според слуховете, от оня печален ден връзките сред Брад и Мадокс са доста напрегнати . И нищо не се е трансформирало от този момент.

Актьорът от „ Имало едно време в Холивуд “ постоянно е отказвал да изясни събитията към тази фамилна драма. „ Мадокс в действителност същински не се усеща като наследник на Брад “, споделя източникът. Преди няколко месеца „ източник “ показа, че Мадокс е отказал да прекара Коледа с Брад Пит. „ Мадокс не искаше да върви, по-малкият, 15-годишният Пакс също “.
               

A post shared by (@xx_efu) on Aug 20, 2019 at 8:16pm PDT

Мадокс бе осиновен през 2002 година в Камбоджа от Анджелина Джоли. Четири години по-късно, при започване на любовната му връзка с 44-годишната актриса, Брад Пит стартира процедура по осиновяването му. След това дойдоха Захара (на 14 години, осиновена през 2005 г.) и Пакс (осиновен през 2007 г.), по-късно трите им биологични деца - Шайло (на 13 години) и близнаци Нокс и Вивиен (на 11 години).
 Брад Пит и Мадокс - към момента татко и наследник през 2010 г.  Gulliver/Getty Images-->
Ако не е непосредствен с татко си, Мадокс във всеки случай е доста горделив да прекарва време с майка си . В сряда, 21 август, двамата бяха видяни в влиятелния сеулски университет Йонсей. Мадокс в действителност избра да учи биохимия в Южна Корея и беше съпроводена от Анджи. " Опитвам се да не рева ", написа мощно прочувствено актрисата във видео, оповестено в Instagram.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР