Близо шест години след отвличането и убийството на 17-годишната Мирослава

...
Близо шест години след отвличането и убийството на 17-годишната Мирослава
Коментари Харесай

Години след убийството на Мирослава Марио Заека опита да замеси и други хора

Близо шест години след отвличането и убийството на 17-годишната Мирослава от Перник единственият наказан за закононарушението изиска медийна изява.

Марио Любенов-Заека лежи в пандиза в Бобов дол с 28-годишна присъда. Той признава отвличането и убийството, само че през днешния ден твърди, че има и други забъркани.

Според престъпния психолог Тодор Тодоров, разследвал случая, на сегашните му изказвания не би трябвало да се обръща внимание.

Днес Заека споделя пред Нова тв, че проектът за отвличането бил формиран от обич, а не от елементарна лакомия.

Той твърди, че сестрата на някогашната му жена е проучвала графика на Мирослава, а часове преди момичето да бъде убито, тя е говорила с него и го е успокоявала.

Тодоров е безапелационен, че Марио може да измисли всякаква скица, в случай че тя обслужва негов интерес. Той отхвърли и другите изказване, че тази жена е била обвинена, разпитвана и подлагана на детектор на лъжата.

Марио признава, че сега с някогашната си жена имат имотни каузи. Според престъпния психолог това е разковничето към претекстовете на Заека да реши да приказва и да замесва други хора в закононарушението.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР