Близо половин килограм марихуана, както и метамфетамин иззеха в Бургас. Вчера,

...
Близо половин килограм марихуана, както и метамфетамин иззеха в Бургас.
Вчера,
Коментари Харесай

Прибраха дрога в няколко града в страната

Близо половин кг марихуана, както и метамфетамин иззеха в Бургас.

Вчера, в региона на ж.к. „ Славейков “, униформените направили инспекция на 31-годишен престъпно проявен и осъждан. От него иззели 65 пликчета с глави от съцветия зелена тревна маса – общо към 400 г марихуана, и 66 – с бяло кристалообразно вещество – 150 г метамфетамин. С дрога служители на реда от районното ръководство засекли и 39-годишен гражданин на Бургас. При инспекция в същия квартал у него те разкрили две пликчета с глави от съцветия марихуана, три хапчета екстази и картонче LSD. С полицейски заповеди двамата притежатели на опиати за арестувани за период до 24 часа. Работата по изцяло документиране на незаконната им активност продължава.

Във Варна служители на реда заловиха пропагандатор на дрога и негов клиент при спецоперация за противопоставяне на закононарушенията.

Униформените закопчали 22-годишен варненец, престъпно проявен и осъждан. След като намерили у него марихуана, младият мъж признал, че се сдобил с дрогата от собствен съгражданин. При подхванатите дейности разпространителят, също на 22 години, прочут на полицията, бил задържан.

Последвало претършуване в жилището му, откъдето са конфискувани електронна везна, марихуана, кокаин и метамфетамин. Общото количество на опиатите е към 592 грама. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Действията по следствието се реализират и все още под наблюдаване на окръжната прокуратурата.

Трима са арестувани за владеене на наркотични субстанции и във Враца.

Вчера, към 13.30 часа, в региона на с. Хърлец, полицейски екип спрял за инспекция лек автомобил, ръководен от 18-годишен от  Козлодуй, с който пътували негов съгражданин и гражданин на с. Гложене. В рамките на осъществения надзор униформените разкрили в транспортното средство пликчета, съдържащи амфетамин.

Арести за дрога и в Плевен на бул. „ Хр. Ботев “, полицейски екип подхванал обиск на малолетен, прочут на органите на реда. Виждайки униформените, той хвърлил на земята бурканче със суха, кафява, раздробена тревиста маса, по думите му – чай за пушене. Непълнолетният е отведен в полицейското ръководство, на място е осъществен оглед, работата по случая продължава в границите на формираното досъдебно произвеждане.

Етикети: арестидрога
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР