Близо две седмици преди финала на четвърти сезон на Фермата

...
Близо две седмици преди финала на четвърти сезон на Фермата
Коментари Харесай

Дидо от D2 влиза отново в битка за оцеляване във Фермата

Близо две седмици преди финала на четвърти сезон на Фермата на арената за дуели своето място в шоуто ще пазят емигрантът във Франция – Симеон и един от известните участниците в шоуто - вокалистът на група D2 - Дидо.

Симеон е фермерът с четири и най-вече участия и победи в дуели в този сезон на риалитито, а за Дидо това ще е втора борба на арената. Въпреки че той съумя да отстрани интелектуалеца Александър Масларов, музикантът загуби четири подред борби за имунитет, поради което е считан за един от по-слабо квалифицираните играчи.

По време на церемонията за избор на втори дуелист вокалистът на D2 призна, че се радва, че е вторият, с цел да подреди борбите в своя изгода.

Водещите Иван и Андрей публично оповестиха, че финалисти в четвърти сезон на Фермата ще бъдат четирима души – двама мъже и две дами. Първата двойка мъж и жена ще бъде избрана посредством гласоподаване от напусналите към този момент фермери, а другите двама ще заслужат местата си на финала посредством победа в дуели в последната седмица.

Сред останалите в стопанството десетима фермери към този момент се оформят любимци за огромния край. Една от тях е 25-годишната учителка от Пазарджик - Александра, която тази седмица събра най-голяма поддръжка, както от участниците, по този начин и от специфичните посетители от предишния сезон на шоуто - волейболната звезда Владо Николов, спечелилият Яни Андреев и емигрантът Иван Гинчев.

Тяхната задача в стопанството бе да наградят най-достойния фермер с талисман за имунитет от един елиминационен двубой. Единодушното им решение бе да дадат амулета на Александра, което й дава съществено преимущество пред останалите участници в седмиците преди огромния край.

След като към този момент три месеца участниците във Фермата претърпяват главно с базови храни, тази седмица трима от тях получиха опцията да се насладят на невероятни кулинарни шедьоври.

Лесовъдката Милена, филоложката Александра и помакът Нури пробваха четиристепенно меню, дело на движимостите кулинари от Men in the kitchen - Даниел Радойков, Кольо Минчев и Николай Немигенчев – участници от последния сезон на Мasterchef.

Фермерите се любуваха на храна, почтена за 5-звезден ресторант, откакто тимът им стана победител в тазседмичния исторически куиз.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР