Близо до Зона 51 е открит звезден портал, в който

...
Близо до Зона 51 е открит звезден портал, в който
Коментари Харесай

Близо до Зона 51 е открит звезден портал, в който времето е забавено

Близо до Зона 51 е открит звезден портал, в който времето е забавено …Изследователят Джошуа Уорън открива Червеева дупка покрай Зона 51, където времето е забавено с 20 милисекунди.Според него, Червеевата дупка се намира северно от Лас Вегас, близо до Зона 51.В изявление за Травъл ченъл, Уорън споделя:„ На това място има „ звезден портал “ – Червеева дупка, представляваща гравитационно уголемение във времето, което е разследване от обстоятелството, че времето тече с друга скорост в области с друг гравитационен капацитет и колкото по-голяма е гравитационната особеност, да вземем за пример в непосредствена непосредственост до Червеева дупка, толкоз по-бавно ще минава времето.
Измервал съм интервала от време в избрани области сред Лас Вегас и Зона 51 благодарение на диференциален измервател на времето. Записаното демонстрира, че там времето се забавя. “Гравитационното закъснение на времето е резултатът от вълна от време, протичаща с разнообразни скорости в разнообразни области на гравитационните капацитети, когато колкото по-голям е гравитационният капацитет, като близостта на Червеева дупка, толкоз по-бавно тече то.Алберт Айнщайн включи този резултат в теорията на относителността.

 1 - Близо до Зона 51 е открит звезден портал, в който времето е забавено
Някои решения на уравненията на един от създателите на актуалната теоретична физика плануват опцията за пътешестване в пространство-времето, само че най-необичайните прогнози на тази доктрина към момента не са изцяло доказани.Четете още: Ян Харзан, шеф на MUFON: „ В Зона 51 няма НЛО и извънземни, те са в Зона S4. “Измервателят, употребен от Уорън, за премерване на гравитационната особеност, е „ диференциален времемер “ (DT-Meter), изобретен от инженера от Силиконовата котловина Рон Хийт. Според откривателя измерването разкрива необяснимо разширение на измереното време, което може да се случи единствено при съществуване на черни дупки или Червеева дупка.Уорън твърди, че това събитие не би трябвало да се случва при естествени условия, защото измерването му във времето би било мъчно.Експертът изяснява:„ Това не би трябвало да се случва, в случай че наоколо не се тества някаква незнайна технология, която може да повлияе на околната среда! “Въпреки, че остава мистерия какъв е този чудноват феномен, записан от Уорън, откривателят е решен да продължи проучванията си в Невада с вярата да дефинира какво стои зад времевата гравитационна особеност.

 2 - Близо до Зона 51 е открит звезден портал, в който времето е забавено
Районите, близки до Зона 51, от своя страна са епицентърът на наблюдения на НЛО и мистериозни обекти.Възможно ли е тези гравитационни аномалии са свързани с съществуването на действителни „ звездни врати “, свързани със Зона S4?Изследователят твърди:„ Има подземни бази с извънземен и земен генезис … “Последните показания от проучванията на Уорън от региона покрай Зона 51 демонстрират, че в тайната база се употребява гравитационен щит с портал с големи размери …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР