Близо час Анита Мейзер говори пред съда в края на

...
Близо час Анита Мейзер говори пред съда в края на
Коментари Харесай

Напрежение! Анита Мейзер изригна пред съда: Ако остана в затвора...

Близо час Анита Мейзер приказва пред съда в края на процеса против нея. През сълзи, четейки от листи с бележки, който съобщи, че е нахвърлила сама, сподели, че е почтена и по двете обвинявания, отправени против нея. Мейзер изиска да бъде оправдана и делото против нея да бъде прекъснато, тъй като „ е режисирано дело, не е истина. “. Настоя „ това неразбирателство “ да бъде спряно и помоли за заслужено решение, оповестява Moreto.net. „ Не съм отговорна за гибелта на Николай, нито за прословутия рушвет. В най-близкото ми обграждане имах щерка ми и мъжа ми. Когато срещнах Николай, имах възприятието, че съм превзела света. Съжалявам за всичко, което се случи и за всяка неточност направена по един или различен мотив. Това е един безразсъден случай. Единствената ми виновност е, че бях там и от негова асистентка се озовах в съда за ликвидиране. Не аз го убих, а той се самоуби по несъобразителност. Какъв урод би трябвало да бъде човек, с цел да убие някой. Това са най-лошите хора на света и в случай че аз остана с такива, в действителност ще се самоубия. Сега страдаме всички, които го обичахме. Но никой не страда, колкото мен. Аз бих умряла, с цел да го върна, а сестра му-гаранция не. “, сподели Мейзер.

Миската за следващ път посочи, че против нея се прави опит за възмездие от страна на околните на мъжа й.

„ Нямам срещу околните му. Много ги обичах. Много се радвах на сестра му, че има такива връзки, само че те в този момент се обърнаха против мен. “, разяснява Мейзер. Тя съобщи, че съжалява, че през декември направила най-голямата неточност и излъгала съдията, че е отговорна за неща, които не е направила.

„ Аз знам, че не съм отговорна, само че не знам по какъв начин на вас да го потвърдя това. Всеки знаеше какъв брой сериозен напън имаше от всички страни и какъв брой съществени хора се включиха в моето заличаване. Войната против мен е нечестна и неравностойна. Толкова несъответстващо съм постъпила. Дадох толкоз доста материал на ответната страна и зелен светофар да сътворят историята с убийството. Жертва на нелепостта си съм в съда. Не съзнавам на моменти какво приказвам. Много прочувствен човек съм. Правя и приказвам доста нелепости в свободния си живот и чак след това съзнавам следствията. “, сподели Мейзер.

Обвиняемата още веднъж изясни какъв брой щастливо живеели с Николай Димов. Където и да пътували по света, непрекъснато правели лудории. Сподели, че не знае по какъв начин ще продължи животът й без него. Каза, че в пандиза спи с негова фланелка, постоянно сънува по какъв начин прави секс с починалия си мъж. Коментира, че може би още първоначално е трябвало да се самоубие след гибелта му, да бъдат като Ромео и Жулиета и никой да не разбере какво се е случило.

Мейзер отхвърля напълно обвиняването за рушвет.

“Как този служител на реда е спал умерено повече от година. На каква цена той го направи. 20 години съм възпитавана да давам бакшиши. Аз пребивавам в града на бакшишите Лас Вегас. Какво ми зависеше от този човек, с цел да му давам рушвет. “, сподели обвинената.

Миската съобщи, че желае името й да бъде изчистено и показа, че в пандиза й се подигравали поради това, че е признала виновност, откакто е почтена. Получила писмо, в което получила закани, че в случай че излезе, ще я застигне същата гибел като тази на Николай. Мейзер разяснява отсъствието от съвещанията на щерка й с това, че не можела да преживее протичащото се. Майка не участвала в залата, тъй като била оперирана от израстък, а от татко си се срамувала поради обвиняването за ликвидиране.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР