Близо 8000 души станаха част от двата поредни концерта на

...
Близо 8000 души станаха част от двата поредни концерта на
Коментари Харесай

Любо Киров: Всичко е имало смисъл

Близо 8000 души станаха част от двата следващи концерта на Любо Киров в НДК на 4 и 5 ноември. Публиката в препълнената два пъти зала 1 претърпя на крайници музикалното шоу на международно равнище, което основава един от най-големите български реализатори и което оставя следи, научи ДУМА от Татяна Павлова от Artvent. /> С Голямата тайфа на сцената той извърши " Целуни ме ", " Усеща се мощ ", " Говоря ти съществено ", които са част от последния му албум, както и обичаните на публиката " Летим ", " Ако в миналото ", " Заедно ", " Знам " и други Специални негови посетители бяха Станислав Сланев-Стенли, Михаела Маринова и Поли Генова. Изключително вълнуващо беше присъединяване на световноизвестната цигуларка Дорина Марков, която излезе за първи път от 20 години на българска сцена, с цел да извърши с Любо Киров песента " Всички пътища водят към теб ".
По мотив 50-ия си рожден ден Любо Киров издаде биографичната книга " Всичко е имало смисъл ", в която споделя откровено и увлекателно историята си. Специален щрих прибавят негови близки и сътрудници, които се включват със мемоари и отношение, с цел да показват в цялост създателя и най-много индивида Любо Киров.
Книгата е в партньорство с издателство " КАС Пъблишинг - Catch A Story ". Изданието е от поредицата #selfmade и още веднъж свързва обичайното четене на хартия със актуалните привички за сърфиране в цифрова среда. Чрез QR кодове, които водят към мобилно приложение, богато илюстрираната книга дава достъп и до стотици фотоси от персоналния списък на Любо Киров, до негови изявленията, песни, видеоклипове и цели концерти. Паралелно с книгата, потегли и уебсайт на Любо Киров, създаден с екипа на " CloudCart ". Там, с изключение на информация за продукцията на изпълнителя и за събитията, в които взе участие, има и онлайн магазин.
В навечерието на концертите си в зала 1 на НДК Любо Киров зарадва почитателите с ремикс версии на някои от огромните си шлагери. По плана е работил с някои от най-хубавите диджеи и музикални продуценти у нас - Marten Roberto, Nikolay Dаnev, Boyan, Artone, ymprl, Riverman и TromBobby. Освен във всички цифрови платформи, " Remixed " излиза на компактдиск и цветен винил. Албума популяризира " Вирджиния рекърдс " по лиценз нa " My Sound Universe ".
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР