Близо 80 на сто от българската икономика е излязла от

...
Близо 80 на сто от българската икономика е излязла от
Коментари Харесай

АИКБ връчва ежегодните награди Икономика на светло


Близо 80 на 100 от българската стопанска система е излязла от сивия бранш, демонстрират данните от последното проучване на Асоциацията на индустриалния капитал за 2023 година. Стимулиращите образци за триумфите в битката с неофициалната стопанска система ще бъдат отличени на публична гала довечера. Събитието ще открие министър председателят Гълъб Донев.

Целта на годишния конкурс е да уточни образците за триумфи в битката със сивата стопанска система и да отличи водещи институции и персони с дейна позиция и принос в ограничението на неофициалния бранш.

Призът „ Икономика на ярко “ ще бъде връчен в три категории: за персона или организация, съдействала за ограничението и предварителната защита на сивите практики, за нормативен акт или административна процедура, които водят до ограничение на сивата стопанска система и възстановяване на бизнес средата, и за медия с принос към смяната на публичните настройки.

Премиерът Гълъб Донев ще връчи премиите на отличените в първата категория на състезанието, определени от жури - специалисти в стопанската система, научните среди, бизнеса и финансите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР