Близо 80 килограма марихуана са били заловени при специализирана полицейска

...
Близо 80 килограма марихуана са били заловени при специализирана полицейска
Коментари Харесай

При спецоперация: Откриха 80 килограма марихуана в Пазарджишко

Близо 80 кг марихуана са били хванати при профилирана полицейска интервенция в Пазарджишко, оповестиха от Министерството на вътрешните работи /МВР/. При нея е бил задържан мъж на 32 години от регионалния град. 

При подхванато претършуване в парцел в септемврийското село Карабунар , стопанисван от арестувания, криминалистите открили обособена и добре прикрита домашна наркооранжерия , усърдно оборудвана с осветяване, системи за надзор на вентилацията, влажността на въздуха и температурата.

Констатирано е, че в част от прилежащите пространства се е правила последващата обработка на дрогата и подготовката за нейната дистрибуция . Открити са засадени в саксии общо 76 растения от рода на конопа в начален стадий на развиване, а в други стаи – голям брой пластмасови съдове, цялостни със суха листна маса от глави и съцветия с общо тегло от близо 15 кг висококачествена марихуана. Иззети са и над 56 кг стебла и листа , на които предстояла спомагателна обработка.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР