Близо 8% от всички дванадесетокласници, които тази година ще се

...
Близо 8% от всички дванадесетокласници, които тази година ще се
Коментари Харесай

Над 4200 ученици се явиха на онлайн пробна матура по български език и литература

Близо 8% от всички дванадесетокласници, които тази година ще се явят на държавен зрелостен изпит, тестваха знанията си с безвъзмездна пробна матура по български език и литература. Тя се организира на 15 и 16 януари. Възможността бе предоставена от издателство Клет България като част от идния сложен онлайн курс за подготовка „ М@турата “. 

Формата на пробната матура е напълно съобразена с новия модел на МОН и включва преподадения досега материал, като всички възпитаници ще получат противоположна връзка за цялостното си показване както на текстовата част, по този начин и на въпросите със свободен отговор.

Своеобразната подготовка ще даде визия на учениците за знанията и пропуските им в образователния материал все още и всеки ще може да постави нужните старания, с цел да се показа чудесно на матурата по БЕЛ. 

Всички зрелостници имат опцията да се приготвят за изпита след 12. клас, като се включат в четиримесечния онлайн курс „ М@турата “, проведен от Клет България. Обучението започва на 10 февруари 2022 година, а уроците ще бъдат показани от опитни преподаватели по български език и литература. Възможностите за записване и всички елементи за курса родителите и учениците могат да открият тук. 

Начало на курса ще сложи психологът и терапевт Александра Алгафари. Тя ще показа скъпи препоръки за справяне със напрежението по отношение на идния изпит, с цел да могат учениците оптимално да се концентрират върху подготовката. 

Веселин Геренов, преподавател по БЕЛ в столичното 73. СУ „ Владислав Граматик “, и Владимир Игнатов, преподавател по БЕЛ В 9. ФЕГ „ Алфонс дьо Ламартин “ в София, ще организират уроците по предмета два пъти седмично – всеки вторник и четвъртък от 18:30 ч. Всички участници в курса ще имат достъп до записи от срещите в действително време, като по този метод елементарно и бързо ще могат да преговорят или наваксат образователното наличие. 

Онлайн курсът „ М@турата “ обезпечава още редица преимущества, измежду които голям брой цифрови запаси за упражнение, електронна христоматия, онлайн проби и мисловни карти за затвърждаване на знанията. 

Обучението ще приключи с още една пробна матура, която ще бъде тествана от специалисти оценители и ще покаже на учениците какво е равнището на знанията им в края на курса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР