Близо 700 лева събра благотворителен турнир по канадска борба в

...
Близо 700 лева събра благотворителен турнир по канадска борба в
Коментари Харесай

Близо 700 лв. събра благотворителен турнир по канадска борба в Добрич

Близо 700 лв. събра благотворителен шампионат по канадска битка в Добрич , оповестява БГНЕС. Събраните средства ще бъдат дарени за 9-годишния Венцислав Тодоров. Детето е от варненското село Брестак. Момчето страда от детска церебрална парализа и му следва доста тежка и скъпа интервенция в София.
Точно 27 души се включиха в конкуренцията при мъжете, а 8 бяха дамите, които през днешния ден се осмелиха да премерят сили. При тях победител стана състезателката на клуб „ Хищник ” Даниела Каракашева. При мъжете първо място завоюва дребният Данаил Иванов, който получи и Купата. На второ място се подреди Митко Стайков, а на трето - Кристиян Тодоров.
Организатор на надпреварата бе Мото клуб „ Кан Аспарух 681 “, със съдействието на Офроуд клуб „ Добрич “ и клуб по канадска битка „ Хищник “. В благородната самодейност през днешния ден се включиха и представители на мото клубовете „ Орлите ” и „ Добруджански братя ”.
Мотоциклетистите от клуб „ Кан Аспарух 681 “ към този момент са събрали и 1 500 лв., като сумата е разпределена по три посоки. 500 лв. са дарени за фамилията на децата от село Кардам, чието братче умря предишния месец. С 500 лв. са закупени уреди за спортната зала в Центъра за настаняване от фамилен вид в ЖК „ Дружба ”. Останалата част от парите са за 9-годишно момченце от село Брестак, нуждаещо се от интервенция, която би му помогнала да проходи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР