Близо 580 човека са арестувани при акцията срещу наркотици. Образувани

...
Близо 580 човека са арестувани при акцията срещу наркотици. Образувани
Коментари Харесай

580 в арести в операция БЯЛО

Близо 580 индивида са задържани при акцията против опиати. Образувани са 470 досъдебни производства, сподели пред медиите основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров на брифинг в Министерството на вътрешните работи по отношение на противопоставяне на разпространяването на опиати в региона на учебните заведения.

Акцията стартира на 7 декември.

Сред нашите цели беше хората, които популяризират опиати, да нямат достъп до децата и учебните заведения. Успяхме да стигнем много високо, оказа помощ и акцията „ Бяло “, през вчерашния ден заловихме над 200 кг наркотични субстанции, сподели служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев на брифинг в Министерство на вътрешните работи по отношение на противопоставяне на разпространяването на опиати в региона на учебните заведения.

Демерджиев акцентира, че дейностите на Министерство на вътрешните работи ще продължат и отвън територията на България, защото президентът на Турция е дал инструкции на турския вътрешен министър да спомага на страната ни, в това число за разпространяването на опиати и за каналджийството.

В неделя ми следва посещаване в Турция, там ще дам данни на вътрешния министър, разгласи той.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР