Близо 53 000 шампоана с лого на защитена световноизвестна търговска

...
Близо 53 000 шампоана с лого на защитена световноизвестна търговска
Коментари Харесай

Хиляди менте шампоани спипаха митничари на Дунав мост при Русе

Близо 53 000 шампоана с лого на предпазена световноизвестна комерсиална марка задържаха митническите чиновници на Териториална дирекция „ Митница Русе “ в региона на граничен контролно-пропускателен пункт „ Дунав мост “, оповестиха от Агенция „ Митници “.

При инспекция на 11 януари тази година митническите чиновници открили в камион с полуремарке, пътуващ от Турция за Нидерландия, 32 палета с общо 52 992 шампоана, които носят лого на предпазена комерсиална марка.

Водачът е показал документи, че транспортира шампоани. Стоката е арестувана заради подозрение, че се транспортира в нарушаване на Регламент 608/2013 по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност. За случая е известен представител на комерсиалната марка, който е удостоверил, че стоката е подправена.

По-рано от Агенция „ Митници “ оповестиха, че на митническия пункт „ Капитан Андреево “ за две седмици са арестувани близо 55 000 продукта, огромна част от които текстилни произведения, чанти, обувки и парфюми със знаци на регистрирани търговски марки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР