Близо 500 високопоставени лица от цял свят ще се съберат

...
Близо 500 високопоставени лица от цял свят ще се съберат
Коментари Харесай

Списъкът с гости за погребението на кралица Елизабет II: Кой е поканен и кой не

Близо 500 високопоставени лица от целия свят ще се съберат в Лондон, с цел да отдадат последна респект на кралица Елизабет II в понеделник. Списъкът с посетители е дълъг, а в него попадат както членовете на кралското семейство и редица международни водачи, по този начин и близки другари и чиновници на починалия монарх.

" Това е най-голямото интернационално събитие, на което сме били домакини от десетилетия ", споделя източник, осведомен с организацията на потребението, пред английския вестник " The Telegraph ". Той съпоставя тази логистичната задача с организирането на " стотици държавни визити " в границите на няколко дни.

Събитието ще е едно от най-големите събирания на кралски особи и полетици от целия свят. Списъкът с гостите не е публично доказан, само че ето какво знаем до момента за това кой се чака да участва, кой евентуално ще бъде в листата - и кой несъмнено няма да пристигна.

Кралското семейство

Семейството на кралицата по всяка възможност ще участва. В това число влизат крал Чарлз, съпроводен от кралицата-консорт Камила, както и другите три деца на Елизабет - Ан, Андрю и Едуард, които ще са в компанията на техните половинки. Сред тях ще бъде и някогашната жена на принц Андрю - Сара Фъргюсън.

 Очакват се и внуците на кралицата - принцовете Уилям и Хари, принцесите Беатрис и Юджини, Зара Тиндал, Питър Филипс, лейди Луиз Уиндзор и Джеймс.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР