Близо 500 000 деца в Израел могат да се върнат

...
Близо 500 000 деца в Израел могат да се върнат
Коментари Харесай

Израел отвори детските градини за почти 500 хил. деца

Близо 500 000 деца в Израел могат да се върнат в предучилищни и детски градини от през днешния ден (неделя е началото на работната седмица в страната). Това става за първи път след налагането на карантина в средата на март, с цел да се спре разпространяването на новия ковид, оповестяват израелските медии.

В една група обаче ще може да има до 18 деца , а също по този начин ще могат да вървят на градина до три дни в седмицата .
 Нетаняху предлага
Нетаняху предлага " микрочипиране " на децата в Израел

Бибкащ датчик, когато се приближат към други хора

Израел стартира последователно да отваря още веднъж учебните заведения предходната седмица. Много от 9,2 млн. жители на страната се усещат задоволително сигурни, с цел да излязат навън, а парковете, крайбрежните алеи и естествените резервати бяха цялостни през вчерашния ден.

Носенето на маски за лице навън и спазването на разстояние 2 метра остава наложително. Очаква се държавното управление да позволи събиране на до 100 души от 31 май , а всички ограничавания за събирания евентуално ще бъдат анулирани от 14 юни, при изискване че броят на доказаните нови случаи на ковид остава под 100 дневно.

Здравното министерство на страната е записало 16 454 инфектирани от началото на епидемията, от които 11 376 са се възстановили. Министерството твърди, че от COVID-19 са умряли 248 души .
 Израел разгласи
Израел разгласи " забележителен пробив " в лекуването на COVID-19

Разработени са антитела
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР