Близо 50 000 фенове на тренировка - това не се

...
Близо 50 000 фенове на тренировка - това не се
Коментари Харесай

Това не се вижда всеки ден! 50 000 фенове прекъснаха тренировка

Близо 50 000 почитатели на подготовка - това не се вижда всеки ден даже в безспорната полуда, наречена " футбол ". Футболистите на египетския Ал Ахли усетиха какво е същинска поддръжка преди решителния втори мач от финала на Шампионската лига на Африка против Уидад (Казабланка).

Огромно море от последователи заля стадиона на клуба по време на едно от последните занимания. Игрището се оказа тясно, с цел да одобри всички искащи да покажат любовта си към треньора Хосам Ел-Бадри и неговите футболисти. Затова тренировката беше прекъсната.

Предвождани от ултрас групировката " Ахлави ", почитателите сътвориха страхотна атмосфера. Наличието на толкоз доста хора обаче докара и до конфликти, които мъчно бяха овладени от полицията. Органите на реда в Кайро не бяха получили поръчка, че наличието на заниманието ще бъде толкоз масирано.



Първият мач сред Ал Ахли и Уидад, който се игра на стадион " Бурж ел Араб " в Александрия, приключи 1:1. На трибуните имаше 60 хиляди фенове. Решителният дуел е тази събота " Стад Мохамед V " в Казабланка.

Ал Ахли преследва рекордна девета купа в Шампионската лига на Африка (1982, 1987, 2001, 2005, 2006, 2008, 2012 и 2013 г.), до момента в който Уидад се надява на второ отличие по-късно през 1992 година

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР