Близо 41% от поколението на милениумите във Великобритания нямат възможност

...
Близо 41% от поколението на милениумите във Великобритания нямат възможност
Коментари Харесай

Милениумите харчат милиони долари за наем на жилища

Близо 41% от поколението на милениумите във Англия нямат опция да си купят жилище. На острова има така наречен „ пожизнени наематели”. Очаква се точно това потомство да похарчи 1.5 млн. USD при междинен месечен наем от 1610 USD. В сметката обаче не влиза Лондон. В английската столица родените след 2000-та година, които живеят чартърен, ще похарчат през 2018 година пари за наем в размер на 3.5 млн. USD. Причината е, че там междинният месечен наем е 2510 USD. Най-евтино ще излезе да се живее чартърен в североизточната част на Англия. Там междинният месечен наем е 740 USD.

По данни на платформата Landbay, множеството милениуми, които си купуват жилище го вършат към 32-годишната си възраст. Ако се одобри, че са почнали да живеят чартърен, когато са били на 21 години и не живеят в Лондон, то до 32-годишнатата им, когато си купят жилище, ще похарчат 150 000 USD за наем. За жителите на столицата сумата набъбва до 367 000 USD.

Покупката на жилище е сложна задача освен за хората от поколението на милениумите, само че и за останалите възрастови групи. Причината е, че цената на парцелите надвишава 15 пъти междинния годишен приход на лондончани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР