Близо 300 души вече се събраха на протеста пред сградата

...
Близо 300 души вече се събраха на протеста пред сградата
Коментари Харесай

Близо 300 протестиращи пред пловдивската полиция, директорът се крие СНИМКИ+ВИДЕО

Близо 300 души към този момент се събраха на митинга пред постройката на Областната дирекция на полицията в Пловдив. Центърът на града е огласен от вувзели и клаксони, а протестиращите носят плакати с надписи „ оставете ни да работим ”, „ не сме нарушители ”, „ не на произвола ”, „ оставка, незабавно ”, „ царят-президент е гол ”, предава

Протестът е под надпис " Няма да поносим ", а повода е скандалната акция в пловдивската дискотека " Bushido " на Гергьовдевден, когато 400 посетители на клуба бяха разсъблечени, обискирани и унижавани от чиновници на пловдивската полиция. 

В знак на митинг против унизителното отношение на полицията,  протестиращите направиха и флашмоб с престилки, на които има голи хора.

На митинга участва и Алексей Петров, който е ръководител на съюза за стопанска самодейност, само че съобщи, че е през днешния ден в Пловдив в персонално качество.

 На въпрос дали счита, че тази акция е дело на пловдивската полиция – той сподели, че министърът към този момент се е разграничил, само че счита, че тя има пловдивски произход.

Пред постройката на полицията е и Ричард Алибегов, както и притежатели и чиновници на клубове и заведения за хранене от целия град.

Ресторантьорите настояват  за оставките на вътрешния министър Иван Демерджиев, основния секретар Петър Тодоров и шефа на пловдивската полиция Васил Костадинов.

Пред постройката, обаче липсва каквото и да било полицейско наличие, а към този миг шефът на пловдивската полиция не е благоволил да беседва с протестиращите.

Близо 300 протестиращи пред пловдивската полиция, шефът се крие????‍♂️






























Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР