Близо 3 000 души вече са се подписали под петиция,

...
Близо 3 000 души вече са се подписали под петиция,
Коментари Харесай

Противници на опростените задължения на мюфтийството събират подписи

Близо 3 000 души към този момент са се подписали под петиция, която показва противоречие с гласуваното в Народно събрание опрощаване на над 8 милиона лв. неплатени налози и осигуровки на вероизповеданията, от които по-голямата част дължими от Главно мюфтийство. От близо 60 обитаеми места в страната и чужбина са жители, които досега са подкрепили подписката.
Петицията се популяризира он-лайн и може да бъде подписана от всеки, който приема написаното в нея. Може да го извършите ТУК

Ето и целия текст на апела:

НЕСЪГЛАСИЕ с опрощаването на 8267000 налози и осигуровки на вероизповеданията

С подписването на тази гражданска петиция показваме НЕСЪГЛАСИЕ с гласуваното в Народно заседание на 08.03.2019г опрощаване на 8267000 лв. неплатени налози и осигуровки на вероизповеданията, от които 8106000 лева дължи Главно мюфтийство към институциите на република България.
Искаме РАВНИ ПРАВА и ЗАДЪЛЖЕНИЯ за всички на територията на България.Тези над 8 милиона лв. са пари на данъкоплатците. Тези пари би трябвало да бъдат събрани и преразпределени от българската страна за лечебни заведения, учебни заведения, детски градини и други значими за обществото ни действия, а не да бъдат без причина опрощавани, без значение дали става дума за вероизповедания, неправителствени организации или други юридически или физически лица. Искаме всички в България да живеем спокойно и в братско съгласие. За това би трябвало да има равнопоставеност. Призоваваме народните представители (депутатите) на България да отхвърлят на 2-ро четене в Народно заседание тези промени и да не амнистират тези над 8000000 лева налози и осигуровки - това амнистиране не е демократично и е във щета на единството на българското общество.
Във всички медии има информация по тематиката от 8-ми март.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР