Близо 180 нарушения установили пожарникарите при проверки в църкви и

...
Близо 180 нарушения установили пожарникарите при проверки в църкви и
Коментари Харесай

Огнеборци установиха близо 180 нарушения при проверки в църкви и манастири през почивните дни

Близо 180 нарушавания открили пожарникарите при инспекции в църкви и манастири през последните дни. Основно става дума за нередовни документи или непроверени пожарогасители. Инспектирани били 1300 обекта, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
На великденските празници ще има дежурни пожарникари в най-големите църкви. 30 екипа ще са ситуирани в цялата страна. Ще има всеобщо наличие на униформени към храмовете. Те ще се наблюдават да няма скупчване. Екипи на полицията ще има и по автогари и жп гари.
От пътната полиция също ще контролират придвижването - ще се следи за съблюдаване на скоростните режими, да няма пияни водачи или седнали зад кормилото след приложимост на опиати.
От престъпна полиция регистрираха, че има спад на домовите обири през първите три месеца на годината, по отношение на същия интервал на предходната година. Така, в случай че през първите три месеца на 2021г. е имало 1468 кражни, тази година са 1040. Увеличила се и разкриваемостта с 6%.
От полицията поучават хората да употребяват здрави порти и заключващи патрони висок клас. Това прави проникването през входната врата невероятно. Друга сериозна точка на жилищата е дограмата, по тази причина е добре да се употребяват райбери или здрави обкови. Крадците се интересуват какви полезности има вътре в жилището и по кое време притежателите ги няма, както и дали има сложени камери и СОТ, прецизираха от полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР