Близо 100 000 фенове на Тотнъм и Ливърпул атакуваха Мадрид!

...
Близо 100 000 фенове на Тотнъм и Ливърпул атакуваха Мадрид!
Коментари Харесай

100 000 в Мадрид! И това не е всичко!

Близо 100 000 почитатели на " Тотнъм " и " Ливърпул " нападнаха Мадрид! Любимите им тимове ще се изправят един против различен в най-важния мач през сезона - финала на Шампионската лига.

Срещата може да гледате директно по bTV Action от 21:00 ч. на 1 юни!

Въпреки упованията за конфликти сред двете агитки, за такива сега не се оповестява от страна на полицията в Мадрид. От там разкриха, че са провели акция за конфискуване на почитател продукти, само че за други произшествия, включващи гостите на града, данни няма.
Шестима задържани за подправени фенски продукти и билети в Мадрид (ВИДЕО) Над 2000 артикули са иззети от полицията
Всъщност и фотосите от испанската столица демонстрират другарски връзки сред англичаните. Почитатели на " Тотнъм " и " Ливърпул " не спорят, а се прегръщат и дружно се забавляват в очакване на мача.

Снимка: Reuters

За опазването на реда са мобилизирани голяма част от служителите на реда. Те обаче по-скоро наблюдават дали някои от почитателите не купува или продава билет за мача. Цената на пропуските " на черно " доближава умопомрачителните 14 000 паунда. Не всички от тях обаче са действителни, защото се появиха и подправени.

Снимка: Reuters

Кои от почитателите ще са по-щастливи на следващия ден (1 юни)? Тези на " Тотнъм " или тези на " Ливърпул "? Отговорът от 21:00 ч. директно по bTV Action!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР